Spansk mad from Spain with love

Spansk mad from Spain with love

april 11, 2022 Slået fra Af Admin

Nu er det slut med at sige at jeg ikke kan lave Paella som de gør i Spanien, for jeg har fundet stedet, hvor jeg både har fået den originale opskrift og mulighed for at købe de spanske ingredienser der skal i. Samtidig kan jeg også få leveret det tilbehør og kød der hører til ægte spansk tapas – og det hele kan jeg få leveret direkte fra Spanien – det er nok også derfor at deres hjemmeside hedder fromspainwithlove.dk – det er danskere der har virksomheden så det er nemt at kommunikere med dem, hvis man lige har brug for råd og vejledning inden man bestiller sine varer. Der var mange gode retter som vi godt kunne tænke os at afprøve, så vi talte med Line og Henrik i forhold til hvordan vi sådan med jævne mellemrum kunne få leveret noget nyt.

Paella med blæksprutter og muslinger til mine gæster

Det var den første mad jeg forsøgte mig med, da vi kom hjem efter en tur i Spanien – hvor vi havde truffet Line og Henrik, som så fortalte at man kunne få deres produkter sendt hjem til os selv privat. Så vi gik på deres hjemmeside From spain with love for at se hvad de kunne tilbyde os. Paella var det første, og efterfølgende har vi fået flere af deres Tapas pakker, som er yderst delikate. Leveringstiden er selvfølgelig lidt længere end normalt, på grund af den spanske kultur, men det er bestemt værd at vente på. Herud over er der mange gode opskrifter med.