Pynt børneværelset med wallstickers

Pynt børneværelset med wallstickers

juli 5, 2022 Slået fra Af Admin

Du har nok prøvet at beklæde væggene på børneværelset med plakater, men de blev så måske revet ned igen, fordi du havde undervurderet, hvor højt barnet egentlig var, eller hvor kreativ ungen var til at kravle op til plakaten, for ungen ved ikke, at det er en gengivelse af virkeligheden, som plakaten viser, så den vil bare gerne op at have fat i, hvad der er i plakaten – og så er den ødelagt.
Så har du måske indrammet noget, der skulle hænges på væggen, men det er næsten endnu værre, hvis det falder ned, fordi man er dårlig til at sætte den slags op, eller ungen (igen) får revet det ned, og så er der ting og sager at skære sig på.
Man kan prøve noget helt andet og sætte wallstickers op, som der gør rummet helt livagtigt, fordi det går i et med væggen, så det ligner, det faktisk er væggen, der ser sådan her ud.
Godt nok skal man måske også her sætte klistermærkerne lidt højere op, og ellers må man gøre det inde hos nogle børn, der er lidt ældre til at forstå, at man ikke skal pille ved dem, men nyde dem.

Rummet bliver virkelig hyggeligt med de her wallstickers

Hvis barnet netop er lidt ældre, så kan man hygge sig sammen med både at finde ud af, hvad det sker være for nogle motiver, som man vælger, og så kan man sætte dem op sammen, for det er slet ikke så svært.
Dog er det klart, at man skal have ansvaret som voksen og holde øje med det, for selvom barnet vil bestemme det her, så skal man sørge for, at det kommer til at hænge ordentligt, ellers kan det ende med at falde ned.
Men ellers er der morskab til lang tid her med sådan nogle flotte wallstickers, og man kan hygge sig med dem i lang tid, og bliver man træt af dem, så kan man altid sætte nogle nye op, for de er heller ikke svære at få ned igen, og man kan anskaffe sig nogle nye, der ikke koster så meget, så de kan pryde ens væg.