Osteopatiens magi

Osteopatiens magi

august 2, 2022 Slået fra Af Admin

Osteopati er en form for alternativ medicin, der anvender manuel manipulation af kroppen til at diagnosticere og behandle helbredsproblemer. Osteopater mener, at kroppen er et system af indbyrdes forbundne muskler, knogler, ledbånd og organer, der arbejder sammen for at bevare sundheden. Når en del af kroppen er skadet eller bliver syg, mener osteopater, at hele kroppen påvirkes. Osteopater bruger manuel manipulation og massage til at behandle skader og sygdomme ved at genoprette balance og funktion i kroppen.

Jeg begyndte at gå til osteopat, da jeg var gravid med min søn. Jeg havde mange rygsmerter, og min læge anbefalede, at jeg gik til en osteopat for at blive behandlet. Osteopaten arbejdede med min ryg og hofter og brugte massage og manipulation for at lindre smerterne. Det var utroligt, hvor hurtigt smerterne forsvandt efter blot et par behandlinger.

Efter at min søn var født, fortsatte jeg med at gå til osteopaten for at få behandling af mine rygsmerter. Osteopaten arbejdede med min ryg, nakke og hofter ved hjælp af forskellige teknikker, herunder massage, udstrækning og ledmobilisering. Mine rygsmerter forsvandt efter et par behandlinger, og jeg havde det generelt meget bedre. Gå til link for at læse mere om behandlingerne.

Nu, hvor jeg er gravid med mit andet barn, går jeg igen til behandling hos en osteopat. Jeg har meget ondt i hofterne denne gang, og osteopaten arbejder på mine hofter ved hjælp af massage, mobilisering og justeringsteknikker. Jeg har fundet ud af, at osteopati er en fantastisk form for alternativ medicin, som kan hjælpe med at lindre smerter og forbedre det generelle helbred. Hvis du oplever nogen form for sundhedsproblemer, kan jeg varmt anbefale at gå til behandling hos en osteopat.