Hvor spiser man godt i Horsens?

november 10, 2021 Slået fra Af Admin

Der findes mange fine spise steder i Horsens og andre byer, men jeg har virkelig nogle krav, når jeg vil ud og spise. Maden skal være sund og god, den skal præsenteres så den ser indbydende ud, og mængden skal være af en sådan størrelse, at man ikke går sulten fra bordet. Det er ikke alle steder man kan få alle disse krav opfyldt på en gang, og så har jeg jo også lige krav til lokaliteterne, og at man sidder godt i de stole man skal sidde i. Jeg vil også gerne have at omgivelserne er hyggelige, og at man ikke sidder i træk fordi der er en dør der går op og i.

Posthusethorsens.dk har en hyggelig stemning

Det er ikke alle restauranter i horsens, der kan indfri alle mine ønsker til en god oplevelse når jeg går på restaurant, men de findes, og jeg elsker når jeg får en dejlig aften uden at skulle brokke mig over et eller andet. Jeg ved ikke lige hvor man kan få muslinger henne, men det er virkelig en delikatesse i min verden, ikke alle kan lide det, men det kan jeg. Jeg får det også gerne når jeg er i udlandet, for her er det mere en normal spise, end herhjemme. Jeg har så også lige lært at muslinger og østers indeholder en masse collagen som er gode for vores sener og hud, og når man så er op i alderen, så er det jo ting der ligger under reparation.