Din drømmemedarbejder er lige om hjørnet

Din drømmemedarbejder er lige om hjørnet

maj 21, 2022 Slået fra Af Admin

Find din drømmemedarbejder

Synes I også, det kan være besværligt og dyrt at finde den rigtige medarbejder? Det kan være, at medarbejderne ikke læser jobannoncerne, eller at I er presset på tid og ressourcer i forhold til at finde den helt rigtige medarbejder.

Der kan være mange årsager til, at rekrutteringsprocessen kan være svær og udfordrende, men det behøver den ikke at være. Hos rekruttering århus kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige medarbejder. Shortlist rammer og aktiverer de 90% passive kandidater, som ikke læser jobannoncer. Shortlist er derfor særdeles velegnet til at finde en masse kandidater, der ikke lige er aktivt søgende, men som stadig er interesseret i at skifte arbejde af den ene eller den anden årsag. I beholder stadig ejerskabet på rekrutteringsprocessen, mens vi finder og motiverer de helt rigtige kandidater. Få leveret de bedst mulige kandidater til markedet. Vi finder og motiverer de helt rigtige kandidater til processen, I sparer derved tid og ressourcer i rekrutteringsprocession og får en højere kvalitet i ansøgerfeltet.

Vi kontakter de eftertragtede medarbejdere og inviterer dem ind til en jobsamtale. Det eneste, I skal gøre, er at afholde samtaler med en håndfuld nøje udvalgte ansøgere, og så tager vi os af resten.

I vil derfor opleve, hvordan det er at skaffe de helt rigtige medarbejdere, der kan udføre de givne opgaver for jer. Der venter en drømmemedarbejder lige om hjørnet, som kommer til at træde ind i jeres virksomhed og skaffe de resultater, som I gerne vil have løst for jer.