Byggeprocessen

Byggeprocessen

februar 18, 2024 Slået fra Af Admin

Byggeprocessen er en spændende rejse, hvor jeres drømmebolig gradvist tager form. Fra de første tanker og ideer til den endelige indflytning er der en række vigtige skridt, der skal tages. Lad os tage et kig på, hvordan en byggeproces typisk forløber.

Planlægning og design

I starten af processen har I allerede gjort jer en masse tanker om husets arkitektur og indretning. Sammen får vi afstemt jeres særlige ønsker til boligens størrelse, form og funktion. Herfra udarbejder vi forskellige udkast til plantegningen. Når indretningen møder jeres forventninger, går tegnestuen i gang med at lave skitser til vinkler, facader, tag og lysindfald.

3D visualisering

Når vi er afstemt og har indfriet jeres ønsker til husets arkitektoniske form og udtryk, går vores grafiker i gang med at afsætte jeres nye hus på grunden med en præcis gengivelse i farvelagte 3D visualiseringer. Dette giver jer mulighed for at få et realistisk indtryk af, hvordan huset vil se ud, når det er færdigt.

Kontraktunderskrivelse og byggetilladelse

Når I har godkendt visualiseringerne, underskriver vi sammen byggekontrakten, og herfra ansøger vi om jeres byggetilladelse hos kommunen. Denne proces kan tage lidt tid, da vi sikrer os, at alle dokumenter og tegninger er korrekte og opfylder de nødvendige krav.

Byggestart og afslutning

Når byggetilladelsen er godkendt, giver vi jer en startdato for byggeriet samt dato for indflytning. Vi sørger altid for at overholde vores tidsplaner og aflevere jeres nye hjem inden for den aftalte tidsramme, typisk inden for 28 uger. Vi lægger stor vægt på kvalitet, pålidelighed og tilfredshed hos vores kunder, og vores mål er altid at levere et resultat, der lever op til jeres forventninger og drømme.